Restaurace Panorama na golfovém resortu odráží tradiční českou gastronomii v moderním pojetí. Naší filozofií je maximální využití regionálních surovin a vrácení se ke kořenům vaření našich předků. Jídelní lístek tvoří z velké části produkty ekofarmy Kozojedy, držíme se hesla „z farmy na talíř” a každému hostovi rádi vysvětlíme, jak se dané jídlo připravovalo. Vaříme ze surovin, u nichž víme nejen odkud pocházejí, ale známe i konkrétní lidi, kteří jim věnovali svou péči a píli, od vypečeného bochníku chleba až po povidla a kompoty.
Na baru nabízíme limonády, sirupy a koktejly připravované výhradně z domácích surovin. Hosté mohou okusit mimo tradičních piv i pivo Hubertus z místního kácovského pivovaru.
Tento záznam přidal některý z našich uživatelů, jelikož toto místo nebo Vás v minulosti navštívil. Pokud jste jeho vlastník nebo provozovatel, můžete záznam autorizovat. Následně na Vás bude převedena plná správa záznamu, včetně jeho možných úprav.
Pavel Holík
Velice chutné jídlo
restaurace, která má styl. personál komunikativní a s úsměvem, doporučuji