Máte možnost posedět v naší secesní restauraci či kavárně, které jsou také součástí „PIVOVARU A HOTELU MONOPOL“. Naše restaurace je zaměřena na klasickou staročeskou kuchyni s prvky moderní gastronomie. Naši kuchaři jsou skutečnými odborníky ve své profesi, kteří si zakládají na poctivé domácí přípravě našich jídel, na čerstvosti surovin a pečlivě si vybírají kvalitu našich dodavatelů.
Návštěvou naší restaurace se opravdu vrátíte v čase. Při vstupu do restaurace se vám otevře obrovský sál , s citem laděný do hnědo-béžových odstínů . Ohromí vás vkusně zrenovované secesní stropy a v patře upoutají dvě vyleštěné měděné varny. Pokud budete mít štěstí a přijdete v den vaření piva, překvapí vás příjemná sladová vůně . Restaurace nabízí 80 míst k sezení v přízemí a 100 míst na balkonech horního patra. Restaurace je otevřena 7 dní v týdnu, přes poledne nabízíme polední menu a večer speciality z našeho jídelního lístku, převážně české kuchyně s prvky moderní gastronomie. Restauraci lze také využít pro různé firemní či soukromé akce.
Celoročně čepujeme pivo 12% světlý ležák Monopol, 11% polotmavý ležák Karlík, 11% Višeň a 14% ALE (pivo svrchně kvašené). Ležáky čepujeme přímo z výčepních tanků, ostatní piva stáčíme do sudů. Výčepní tanky jsou umístěny v prostorách zrekonstruovaného sklepa, přímo pod barem restaurace a jsou propojeny s naší restaurací. Sezónně vaříme různé speciály, na které se celý rok těší naši štamgasti. V létě je to 11% Pšenice, na podzim 11% Vídeňský ležák, v zimě 16% Porter a na jaře 11% Jarní IPA (pivo svrchně kvašené).
Tento záznam přidal některý z našich uživatelů, jelikož toto místo nebo Vás v minulosti navštívil. Pokud jste jeho vlastník nebo provozovatel, můžete záznam autorizovat. Následně na Vás bude převedena plná správa záznamu, včetně jeho možných úprav.